Na današnji dan, 15. maja 2020, v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž obeležujemo drugo obletnico delovanja. Ob tej posebni priložnosti se zahvaljujemo vsem sodelavcem, podpornikom in poslovnim partnerjem, predvsem pa našim strankam za izkazano zaupanje. Pripeljati strokovnjake v službi vašega zdravja na eno mesto je naše poslanstvo, ki ga izpolnjujemo na način, da korak za korakom vse od odprtja razširjamo področja, s katerimi vas podpiramo pri skrbi za zdravje. Ta danes poleg radiološke diagnostike zajema ambulanto medicine dela, prometa in športa, številne specialistične preglede, odvzemno mesto diagnostičnega laboratorija, zobozdravstvene in ortodontske storitve ter letalsko medicino. Profesionalna, kakovostna, pozorna in zavzeta oskrba pri tem ostaja osrčje našega delovanja, na katerem uspešno gradimo vaše zaupanje.

Naše poslanstvo: strokovnjaki za vaše zdravje na enem mestu

Radiološke preiskave širijo svoje storitve

Od odprtja naše specialistične klinike do danes, ko praznujemo 2. obletnico, uspešno sledimo poslanstvu celovite zdravstvene obravnave na enem mestu. Oddelek radiološke diagnostike, na katerem smo utemeljili svoje delovanje, stalno širi obseg preiskav s pomočjo:

Specialistična obravnava z vrhunskimi strokovnjaki

Interdisciplinarno ekipo širimo iz meseca v mesec in skrbimo za najboljšo mogočo zdravstveno obravnavo, pri kateri prisluhnemo strankam in pomagamo izbrati najbolj optimalno zdravstveno oskrbo po meri vsakega posameznika. Danes poleg vrhunskih radiologov v svojih prostorih gostimo že številne priznane strokovnjake iz regije in celotne Slovenije ter vrhunskim kadrom v vseh podpornih službah. Skupaj z njimi vam nudimo:

Zahvaljujemo se vsem našim strokovnjakom, sodelavcem v podpornih službah, pa tudi našemu osebju v kavarni Lanovž za soustvarjanje pozitivne in zavzete delovne klime, v kateri imamo priložnost delovati in ki jo občutite tudi obiskovalci.

Vzpostavljene temelje zaupanja, strokovnosti in zanesljivosti bomo utrjevali še naprej

Uspeh klinike v prvi vrsti pripisujemo splošnemu zavedanju vseh sodelavcev, da smo tukaj za vas. Visoka strokovnost in vrhunska oprema nas pri tem podpirata, bistveno informacijo o našem delu pa nam podate prav vi, naše stranke. Za vaše zaupanje se vam iskreno zahvaljujemo in vas vabimo, da nas ponovno obiščete, ko boste želeli preveriti svoje zdravje. Tudi če se še nismo srečali, vabilo velja za vse, ki iščete čim učinkovitejši dostop do najustreznejše zdravstvene obravnave v kratkem času in na enem mestu.

Kot smo obljubili ob svečani otvoritvi 15. maja 2018, se bomo po svojih najboljših močeh še naprej trudili ne le izpolnjevati, ampak presegati vaša pričakovanja in vam z interdisciplinarnim medicinskim pristopom zagotavljati natančno, udobno, prijetno, hitro in dostopno zdravstveno obravnavo. Naša klinika vas še naprej pričakuje z odličnimi sodelavci in vrhunsko opremo.

Leave a reply