Specialistična klinika Dvorec Lanovž združuje strokovnjake v službi vašega zdravja na enem mestu. Ugledni specialisti s številnih področij medicine zagotavljajo visoko raven zdravstvene obravnave, kratke čakalne dobe in pregled v prijetnem ambientu. Skrb za vaše zdravje je na prvem mestu, pa naj gre za preventivno obravnavo, diagnosticiranje ali zdravljenje.

Med svojimi vrstami poleg izvajalcev učinkovitih radioloških preiskav gostimo tudi specialiste ortopedije, ginekologije, kardiologije ter vam omogočamo široko paleto laboratorijskih preiskav priznanega mednarodnega laboratorija. Glede na vaše potrebe ali napotitve osebnega zdravnika vas vabimo, da se naročite na katerega od spodaj navedenih specialističnih pregledov:

Ortopedija

Učinkovito ugotavljanju vzrokov ter težav, povezanih z gibalnim sistemom skozi nove metode klinične diagnostike bolezni kosti, sklepov, mišic, vezi in tetiv.

Ginekologija

Sodobno opremljena ginekološka ambulanta pod vodstvom dr. Jakoba Korena nudi celovito strokovno obravnavo na področju ginekologije in porodništva.

Interna medicina s kardiologijo

Nudimo storitve interne medicine s kardiologijo: osnovni telesni pregled, elektrokardiogram, ultrazvočno preiskavo srca, funkcionalne diagnostične preiskave…

Laboratorij

Hitri in neinvazivni laboratorijski testi pomagajo klinikom tako pri hitri postavitvi diagnoze kot terapevtom izbrati pravilen način zdravljenja.

Ortodont

Obisk ortodonta je pot do zdravega in zadovoljnega nasmeha, boljšega oralnega zdravja in lažje skrbi za ustno higieno ter estetskega videza zob in obraza, posledično tudi boljše samopodobe.

Managerski pregledi

Sestavili smo celovit program, ki ga lahko tudi prilagodimo po vaši meri. Vse preiskave opravimo v enem dnevu na enem mestu, v nadstandardno urejenih prostorih, opremljenih z vrhunskimi aparati.

Psihologija

Sodoben tempo življenja prinaša številne psihološke izzive, ki nam jih lahko pomaga reševati strokovnjak-psiholog.