S svojo edinstvenostjo si bomo prizadevali postati vodilni medicinski center v Sloveniji. Zaupanje strank bomo gradili z visoko kakovostjo storitev in s prijaznim osebnim pristopom, ki je v današnjem času, kjer se vse odvija prehitro in brez zavzetosti, zelo pomembna vrednota. Zavedamo se, da si je pomembno vzeti čas za paciente in poskrbeti, da se bodo vračali.

Kadar je zdravje ogroženo, si vsakdo želi takojšnjega dostopa do najustreznejšega zdravljenja, s katerim bi si lahko čim prej povrnil zdravje oziroma odpravil dvome o svojem zdravstvenem stanju. Naše poslanstvo je vzpostaviti hitro, strokovno in celovito zdravstveno obravnavo, dostopno čim širšem krogu pacientov. Prizadevamo se za izboljšanje zdravstvenega stanja prebivalstva kot tudi za višjo kakovost zdravstvenih storitev.  

V prihodnosti načrtujemo izgradnjo dodatnega objekta z namenom multidisciplinarnega pristopa diagnosticiranja in zdravljenja perifernih in nevroloških žilnih obolenj.

Vključevali se bomo v raziskovalne projekte v Sloveniji in Evropi, s čimer bomo aktivno pristopili k uvajanju novosti na radiološkem področju. Vključili se bomo v nacionalni program z MR volumetrijo možgan pri oceni in sledenju sprememb pri odkrivanju predčasne demence ter multipli sklerozi.

Pripravljeni smo tudi na sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami, da lahko mladi izpopolnjujejo svoje znanje in pridobivajo nove izkušnje.

Kaj so naše konkurenčne prednosti?

  • eden prvih ponudnikov samoplačniških pregledov magnetne resonance dojk in prostate
  • izvajalec nizkodoznih naprednih CT preiskav in v kombinaciji z magnetno resonanco brez injiciranja kontrastnih sredstev.  Obravnavani bodo seznanjeni tudi s količino prejetega sevanja, kar v Sloveniji do sedaj ni bila praksa
  • CT koronografije in magnetna resonanca srca, ki bo edinstvena na področju celjske regije in Posavja
  • neboleči slikovni preiskavi črevesja in sicer MR enterografija – ozkega črevesja in CT kolonografija širokega črevesja
  • CT ocena kostne gostote, lahko tudi iz že opravljenih CT preiskav
  • dentalni CT
  • Izvajali bomo športnim disciplinam prilagojene diagnostične preventivne programe: MR srca, MR hrustančni maping, itd.