Da bo vaša izkušnja z našimi storitvami po pričakovanjih in brez presenečenj, vam v spodnjih povezavah podajamo pomembne informacije, navodila in potek preiskave, ki si jih lahko pred pregledom preberete in se nanjo pripravite. Za pregled z magnetno resonanco pa je potrebno izpolniti še vprašalnik, ki je sestavni del navodil.

Če se zaradi kakršnihkoli razlogov specialističnega pregleda na datum, ki ste ga dobili, ne morete udeležiti, vas prosimo, da nas o tem pravočasno obvestite na telefonsko št. (03) 290-90-00 ali 031 290 910 vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro ali po elektronski pošti info@dvorec-lanovz.si, kjer boste prejeli nadaljnje informacije.

Obrazci, navodila, soglasja

Obrazce, navodila in soglasja enostavno prenesete na svoj računalnik, jih natisnete, izpolnite in prinesete s sabo na pregled. Pri večini navodil so obrazci za soglasje že vključeni, če niso, jih izpolnite posebej. Običajno je dovolj, da prenesete in izpolnite en obrazec, izjema so medicina dela in managerski pregledi, pri katerih zaradi vodenja evidence potrebujemo vse dokumente. Kjer ni specifičnih navodil za vaš pregled, prenesite splošna navodila (npr. če greste na MR kolena, prenesete splošna navodila za magnetno resonanco), kjer posebnih navodil ni, pa, prosimo, prenesite, izpolnite in podpišite le obrazec za strinjanje z obdelavo podatkov (npr. pri rentgenu ni posebnih navodil).

Merjenje kostne gostote – CT denzitometrija

Ortopan in telerentgen

Medicina prometa

Medicina športa

Specialistični pregledi

(ortopedija, kardiologija, laboratorij)

Zobozdravstvene storitve

(zobozdravstvo in ortodontija)

Za športnike

(velja za vse storitve)