Radiološka diagnostika

Preizkušena natančna in zanesljiva sodobna tehnologija nam omogoča priti do popolne tridimenzionalne slike organizma ter postavitve natančnejše in zanesljivejše diagnoze.

Medicina dela, prometa in športa

Strokovnjaki Specialistične klinike Dvorec Lanovž se zavedamo formalnega pomena področja medicine dela, prometa in športa, zato vsem zagotavljamo obravnavo v skladu s predpisi.

Managerski pregledi

…v okviru programov za ženske, moške ali po meri podjetja. Vse preiskave opravimo v enem dnevu na enem mestu, v nadstandardno urejenih prostorih, opremljenih z vrhunskimi aparati.

Specialistični pregledi

Med svojimi vrstami gostimo tudi specialiste ortopedije, ginekologije, kardiologije ter vam omogočamo široko paleto laboratorijskih preiskav mednarodno priznanega laboratorija.

Zobozdravstvene storitve

Nasmeh nima le lepotne vrednosti, ampak je za dobro počutje pomembno tudi, da so zobje zdravi. Tako ortodontska kot zobozdravstvena ambulanta celovito skrbita za zdravje vaših zob in estetiko nasmeha.

Za športnike

Storitve športnega področja od diagnosticiranja, svetovanja, same vadbe, pa tudi načrtovanja in izvajanja rehabilitacije, smo združili v celovito podporo tako profesionalnim kot ljubiteljskim športnikom.