Upravljavec osebnih podatkov DVOREC LANOVŽ, specialistična klinika, d.o.o. od svojih naročnikov za namen prejemanje e-novic potrebuje: elektronski naslov. Podatki se hranijo do preklica privoljenja za pošiljanje teh obvestil.

Ker nam je varovanje vaših osebnih podatkov zelo pomembno in ker želimo storiti vse potrebno, da preprečimo zlorabo vaših podatkov, boste po posredovanju vašega e-naslova prejeli elektronsko sporočilo s spletno povezavo za potrditev prijave na e-novice. Vaš elektronski naslov, na katerega boste v prihodnje prejemali e-novice, bo shranjen v podatkovno bazo šele, ko boste s klikom na to povezavo potrdili prejemanje e-novic.

Osebni podatki, ki jih posredujete, bodo varovani v skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov. Podatki niso posredovani tretjim osebam in se ne bodo uporabljali v druge namene.

Vselej imate pravico do informacij, popravka, izbrisa, omejitve in prenosljivosti svojih shranjenih osebnih podatkov. V omenjenih primerih lahko stopite v stik z nami prek e-poštnega naslova info@dvorec-lanovz.si.

Če menite, da so z obdelavo vaših osebnih podatkov kršena zakonska določila, imate pravico do pritožbe pri organu za varstvo podatkov – Informacijskem pooblaščencu.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko vselej prekličete tako, da svojo zahtevo pošljete na info@dvorec-lanovz.si. V primeru preklica vašega soglasja bodo do tedaj shranjeni podatki o vas anonimizirani in nadalje uporabljeni le v statistične namene brez prepoznavnosti. S preklicem soglasja se ne posega v zakonitost obdelave na podlagi soglasja do preklica.

Se želite odjaviti od e-novic? Na dnu vsakih e-novic najdete povezavo, s katero se brez težav odjavite od prejemanja e-novic.