Samoplačniški ginekološki pregled brez čakalne vrste v ginekološki ambulanti Celje v Dvorcu Lanovž

Ginekološka ambulanta v Dvorcu Lanovž omogoča celovite preglede, ki so pomembni za dolgoročno zdravje rodil, v nosečnosti pa nudi zanesljiv vpogled v razvoj otroka in zdravje noseče matere. Naj gre za redne preglede za odvzem brisa PAP, preglede med nosečnostjo, prvi ginekološki pregled ali pregled zaradi spremembe menstrualnega cikla, izredne krvavitve ali bolečin pri menstruaciji, je včasih zaradi dolgih čakalnih vrst samoplačniški ginekološki pregled tista rešitev, ki lahko prej prinese olajšanje in skrajša pot do vašega zdravja ter dobrega počutja.

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Kdaj se odločimo za samoplačniški ginekološki pregled?

Zdravje naj bo naša prva skrb. Pri zdravju rodil pa so dostikrat skrbi še večje, saj je čakalna vrsta za ginekološki pregled lahko dolga, hitre informacije glede morebitnih ginekoloških težav, še posebej v nosečnosti pa so več kot dobrodošle. Poleg kurativnih so pomembni tudi redni preventivni ginekoliški pregledi, kot so brisi PAP za zgodnje odkrivanje predrakavih sprememb materničnega vratu. Tudi mlade ženske se v veliko slovenskih regijah, sploh savinjski, v čedalje večji meri srečujejo z izzivom, kako najti razpoložljivega osebnega ginekologa za prvi ginekološki pregled.

Ginekološka ambulanta Celje v Dvorcu Lanovž deluje pod vodstvom dr. Korena, ki pri svojem delu uporablja najnovejšo tehnologijo, v prijetnem ambientu Dvorca omogoča pacientki prijazen prvi ginekološki pregled. Ginekologija Celje je eno bolj zasedenih zdravstvenih področij v naši regiji (preverite čakalne dobe za Splošno bolnišnico ali Zdravstveni dom Celje – ginekologija), zato je zasebna samoplačniška ginekologija Celje v Dvorcu Lanovž dobra rešitev za izogib čakalnim vrstam. 

Ginekologija Celje v Dvorcu Lanovž vam nudi številne ginekološke preglede in preiskave

Ginekološka ambulanta Celje, Dvorec Lanovž, vam v okviru samoplačniškega ginekološkega pregleda omogoča naslednje storitve:

 • preventivni in kurativni ginekološki pregledi,
 • digitalna kolposkopija (pregled in slikovno dokumentiranje sprememb na materničnem vratu),
 • neinvazivni predrojstveni test za odkrivanje kromosomskih napak – NEOBONA,
 • ugotavljanje nosečnosti ter svetovanje glede nosečnosti,
 • odvzemi PAP brisov,
 • ginekološke UZ preiskave (ginekološki UZ jajčnikov in maternice), tudi 3D ultrazvočna ocena nepravilnosti maternice in 3D/4D UZ otroka,
 • odvzem vzorcev tkiva za histološko ter odvzem brisov za mikrobiološko analizo,
 • svetovanje iz področja ginekologije in porodništva,
 • diagnostika obolenj dojke (pregled, svetovanje ter diagnostika z UZ ali MR),
 • pregled zdravstvene dokumentacije z mnenjem.

Prednosti samoplačniškega ginekološkega pregleda

 • Brez čakalne dobe
 • Hitri izvid – od 3-5 dni
 • Hitra in pravočasna diagnoza morebitne bolezni
 • Pravočasno zdravljenje

Pot do samoplačniškega ginekološkega pregleda je odprta vsem ženskam, ki želijo poskrbeti za svoje ginekološko zdravje ter nosečnicam, ki bi rade natančnejši vpogled v razvoj in zdravje ploda še pred rojstvom.

Samoplačniški ginekološki pregled v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž v Celju

Nudimo vam natančen, hiter in strokoven samoplačniški ginekološki pregled po ugodni ceni, primerljivi z ostalimi ponudniki. Pacientka za samoplačniško storitev ne potrebuje napotnice, je pa dobro, da je napotena s strani specialista s kliničnimi vprašanji. Preko zavarovalnic, ki ponujajo najhitrejši dostop do specialistov, pacientkam tako tudi pri nas omogočamo specialistični pregled.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za ginekološki pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom od subspecialista, v roku 3-5 dni.