Programi preventivnih specialističnih pregledov za poslovne ljudi so v razvitem svetu danes povsem običajni, spremljanje psihofizičnega stanja zaposlenih na vodstvenih in drugih odgovornih ter delovno zahtevnih pozicijah pa vsakdanja praksa. Tudi v Celju vam strokovnjaki Specialistične klinike Dvorec Lanovž omogočamo popoln managerski pregled, usmerjen v odkrivanje dejavnikov tveganja ter morebitne začetne znake bolezni, ki jih vi sami še ne občutite.

Vi in vaši zaposleni ste največje bogastvo podjetja, zdravje pa neprecenljiva dobrina, ki jo pogrešamo šele takrat, ko spoznamo, da nam ne služi, kot bi želeli. Zato so preventivni pregledi en odločilnih korakov razvoja uspešnega sodobnega podjetja, ki skrbi, da zaposleni še dolga leta ostajajo vitalni, zdravi in se na svojem delovnem mestu počutijo dobro in cenjeno.

Našo Specialistično kliniko odlikuje individualen, gostom prijazen pristop, profesionalen odnos, visoka raven strokovnosti in zasebnost. Vse preiskave opravimo v enem dnevu na enem mestu, v nadstandardno urejenih prostorih, opremljenih z vrhunskimi aparati.

Vaše zdravje in zdravje vaših zaposlenih naj bo tudi naša skrb. Prijazno vabljeni!

Strokovnjaki Specialistične klinike Dvorec Lanovž opravljajo preventivne preglede v sklopu programov:

Prednosti temeljitih enodnevnih managerski pregledov Specialistične klinike Dvorec Lanovž:

  • Izvajamo precizne slikovne, laboratorijske in funkcionalne preiskave, kombinacija katerih nam omogoča celovit in natančen pregled vseh organskih sistemov.
  • Velik poudarek dajemo spodbujanju telesne aktivnosti in obvladovanju stresa, zato pregled vsebuje tudi obremenitveno testiranje srca in pljuč z natančno oceno telesne zmogljivosti.
  • Posebnost našega pregleda je pogovor s psihologom.
  • Po opravljenih preiskavah vas povabimo še na pogovor, med katerim vam zdravnik predstavi temeljito analizo rezultatov.
  • Zdravnik vam poda informacije o stopnji srčnožilne ogroženosti in po potrebi priporoči zdravljenje.
  • Če odkrijemo bolezenske znake, ki zahtevajo dodatna specialistična mnenja in preiskave, vas napotimo na dodatne specialistične preiskave.
  • Predstavimo vam načrt varne in učinkovite telesne vadbe.
  • Izdelamo pisno poročilo.

Dodatna prednost našega menedžerskega pregleda je, da ob koncu specialist medicine dela izda mnenje glede izpolnjevanja zdravstvenih zahtev za delovno mesto.

Managerski program za ženske

Poleg internistične zajema celovito ginekološko obravnavo za preventivno zdravje žensk na vodstvenih položajih in drugih odgovornih delovnih mestih. Program je v pripravi.

Managerski pregledi za moške

Popoln paket več kot 15 pregledov v okviru managerskega programa za moške na enem mestu v enem dnevu popolno internistično obravnavo nadgradi še z urološko. Program je v pripravi.

Managerski pregledi po meri

Poskrbimo za vse tisto, kar najbolj zaznamuje zdravje vaših najpomembnejših kadrov. Sesavimo program preiskav, ki bi največ pomenile njim samim in vašemu podjetju.