Z veseljem vam sporočamo, da v skladu s sproščanjem ukrepov na področju zdravstvene dejavnosti, poleg radiološke diagnostikemagnetne resonance (MR), računalniške tomografije (CT) in rentgena (RTG) – ter medicine dela, prometa in športa, svoja vrata odpirajo tudi ostale ambulantne dejavnosti:

 

Zdravstvena obravnava poteka skladno s priporočili strokovnjakov

Glede na epidemiološko situacijo, ki še traja, je obravnava vsake stranke prilagojena trenutnim razmeram. Zdravstveno obravnavo zagotavljamo le osebam, ki imajo negativno epidemiološko anamnezo in ne kažejo kliničnih znakov okužbe dihal. Vse ostale osebe pa se obravnava v skladu s priporočili in navodili za izvajalce zdravstvene dejavnosti, ki veljajo v času epidemije COVID-19. Kot izvajalci zdravstvene in zobozdravstvene dejavnosti pri izvajanju storitev upoštevamo priporočila za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki jih je pripravil Nacionalni inštitut za javno zdravje, in mnenja razširjenih strokovnih kolegijev za posamezna zdravstvena in zobozdravstvena področja.

Za podrobne informacije vas vabimo, da se na nas obrnete preko:

 

Vaša naročila že sprejemamo skladno z navodili za izvajalce zdravstvenih dejavnosti

Naročite se lahko preko obrazca na našem spletnem mestu ali neposredno na telefonske številke oziroma e-naslove posameznih oddelkov, ki jih najdete poleg urnikov posameznih ambulant. Ob tem bodite pozorni, da k naročilu pribeležite tudi vaš telefon, saj bomo pred vsakim naročilom na pregled v kratkem pogovoru z vami osvežili še določene preventivne informacije. Ob tem vam bomo z veseljem odgovorili tudi na vsa vprašanja v zvezi z izvajanjem ukrepov ter pojasnili morebitne posebnosti, vezane na vašo individualno zdravstveno obravnavo.

Leave a reply