Specialistična klinika Dvorec Lanovž ponovno odpira svoja vrata in pričenja s postopnim uvajanjem storitev. Prva svoja vrata za izbrane preiskave odpira radiološka diagnostika s pomočjo magnetne resonance (MR), računalniške tomografije (CT) in rentgenskih preiskav (RTG). Z obratovanjem je pričela tudi ambulanta medicine dela, prometa in športa, ki izvaja nujne predhodne preventivne preglede delavcev in preventivne preglede, katerih opustitev bi lahko imela negativne posledice na zdravje pacienta.

Vse ostale storitve bodo na voljo kmalu, o odprtju vrat ambulant vas bomo obveščali sproti

Ostale specialistične ambulante, med njimi tudi preiskave z ultrazvokom, specialistični pregledi, managerski pregledi in storitve za športnike, bodo svoja vrata odpirale postopoma, o čemer vas bomo redno obveščali.

Glede na epidemiološko situacijo, ki še traja, je obravnava vsakega pacienta prilagojena razmeram. Sprejemamo le paciente, ki nimajo nobenih znakov akutnih respiratornih obolenj oziroma imajo negativno epidemiološko anamnezo za COVID-19.

Nove termine izvajanja preiskav, ki jih že izvajamo, smo z nekaterimi med vami že dogovorili. V kratkem bomo kontaktirali vse, ki ste bili na preglede že naročeni, a smo morali zaradi ukrepov vaš obisk premakniti. O vseh drugih preiskavah, ki zaenkrat še niso na voljo, vas bomo prav tako individualno obveščali sproti, ko bodo vrata postopoma odpirale vse naše ambulante.

Za podrobne informacije vas vabimo, da se na nas obrnete preko:

Vsem se zahvaljujemo za podporo in strpnost, ki ste jo izkazali v teh tednih. Ob našem skupnem upoštevanju nadaljnjih previdnostih ukrepov za zdravje in varnost tako vas kot zaposlenih bomo pripomogli, da se bodo vrata Specialistične klinike Dvorec Lanovž kmalu v celoti odprla.

Leave a reply