Samoplačniški ortopedski pregled za zdravje vašega mišično-skeletnega sistema

Težave pri gibanju, ki izvirajo iz vašega mišično-skeletnega sistema, prinašajo zahtevne in obremenjujoče zdravstvene težave. Ortopedski pregled vam nudimo tudi v ortopedski ambulanti Celje, v Dvorcu Lanovž. Pri nas vas bo na obravnavo ob bolečinah, ki obremenjujejo vašo hrbtenico, sprejel priznan strokovnjak mag. Andrej Strahovnik, dr.med., ortoped – čakalna doba pa ne bo ovira, da bi hitro prišli do diagnoze in zdravljenja.

Pri ortopedski obravnavi je pomembno, da se zavedamo stalnega razvoja novih učinkovitejših metod klinične diagnostike, konzervativnega – neoperativnega in predvsem kirurškega zdravljenja bolezni kosti, sklepov, mišic, vezi in tetiv. Zato vas pod eno streho pričakujemo vrhunski strokovnjaki, ki pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehnološko dovršeno opremo.

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Ortoped vam pomaga najti vzroke za težave vašega gibalnega sistema

Ortopedski pregled je namenjen ugotavljanju vzrokov ter težav, povezanih z gibalnim sistemom. Običajno je tak pregled osnova za napotitev na dodatno diagnostiko ali za oblikovanje priporočil glede zdravljenja. Zdravljenje je lahko konzervativno z različnimi oblikami fizikalne terapije ali operativno z minimalno invazivnim artroskopskim posegom ali s klasično operacijo.

Kadar nastopijo težave z držo, bolečinami v hrbtenici ali pri gibanju na splošno, je dobro, da se oglasite k ortopedu – čakalna doba naj pri tem ne bo ovira. Prednost samoplačniške ortopedska ambulanta Celje v Dvorcu Lanovž je, da pri nas opravite vse potrebno od natančnega diagnosticiranja do rehabilitacije in svetovanja za ohranjanje zdravja in izogib poškodb oziroma omiljenje njihovih posledic v bodoče.

Ortopedska ambulanta Celje, Dvorec Lanovž kot pomemben korak do pomoči pri kakovosti gibanja

Ortopedski pregled je pomembna pomoč pri diagnozi, zdravljenju ter nadaljnji napotitvi za možnost izboljšanja stanja vašega skeletno-mišičnega sistema. Zato ortoped v Celju, v Dvorcu Lanovž, poskrbi za vse našteto:

  • hitra strokovna ortopedska obravnava,
  • posebna pozornost pri razlagi opravljenih preiskav (tudi radioloških, kot so MR, CT, RTG in UZ) in prognoze,
  • izbira za vas najbolj optimalnega zdravljenja,
  • poudarek namenjen temu, da razumete vzrok vaših težav in možnosti zdravljenja,
  • celovit pristop športnomedicinskega oddelka za še hitrejšo rehabilitacijo.

Prednosti samoplačniškega ortopedskega pregleda

  • Brez čakalne dobe
  • Hitri izvid – od 3-5 dni
  • Hitra in pravočasna diagnoza morebitne bolezni
  • Pravočasno zdravljenje

Pot do samoplačniškega ortopedskega pregleda je odprta vsem, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje in uspešno vadbo z visoko kakovostno storitvijo in prijaznim osebnim pristopom.

Ortopedski pregled v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž v Celju

Nudimo vam natančen, hiter in strokoven ortopedski pregled – cena pri tem je ugodna in primerljiva z ostalimi ponudniki. Pacient za samoplačniško storitev ne potrebuje napotnice, je pa dobro, da je napoten s strani specialista s kliničnimi vprašanji. Preko zavarovalnic, ki ponujajo najhitrejši dostop do specialistov, pacientom tako tudi pri nas omogočamo specialistični pregled.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za ortopedski pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom od subspecialista, v roku 3-5 dni.