Samoplačniški ortopedski pregled za zdravje vašega mišično-skeletnega sistema

Težave pri gibanju, ki izvirajo iz vašega mišično-skeletnega sistema, prinašajo zahtevne in obremenjujoče zdravstvene težave. Ortopedski pregled vam nudimo tudi v ortopedski ambulanti Celje, v Dvorcu Lanovž. Pri nas vas bo na obravnavo ob bolečinah, ki obremenjujejo vašo hrbtenico, sprejel priznan strokovnjak mag. Andrej Strahovnik, dr.med., ortoped – čakalna doba pa ne bo ovira, da bi hitro prišli do diagnoze in zdravljenja.

Pri ortopedski obravnavi je pomembno, da se zavedamo stalnega razvoja novih učinkovitejših metod klinične diagnostike, konzervativnega – neoperativnega in predvsem kirurškega zdravljenja bolezni kosti, sklepov, mišic, vezi in tetiv. Zato vas pod eno streho pričakujemo vrhunski strokovnjaki, ki pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehnološko dovršeno opremo.

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00 se prijavite na pregled ali nam pošljite povpraševanje.

Ortoped vam pomaga najti vzroke za težave vašega gibalnega sistema

Ortopedski pregled je namenjen ugotavljanju vzrokov ter težav, povezanih z gibalnim sistemom. Običajno je tak pregled osnova za napotitev na dodatno diagnostiko ali za oblikovanje priporočil glede zdravljenja. Zdravljenje je lahko konzervativno z različnimi oblikami fizikalne terapije ali operativno z minimalno invazivnim artroskopskim posegom ali s klasično operacijo.

Kadar nastopijo težave z držo, bolečinami v hrbtenici ali pri gibanju na splošno, je dobro, da se oglasite k ortopedu – čakalna doba naj pri tem ne bo ovira. Prednost samoplačniške ortopedska ambulanta Celje v Dvorcu Lanovž je, da pri nas opravite vse potrebno od natančnega diagnosticiranja do rehabilitacije in svetovanja za ohranjanje zdravja in izogib poškodb oziroma omiljenje njihovih posledic v bodoče.

Ortopedska ambulanta Celje, Dvorec Lanovž kot pomemben korak do pomoči pri kakovosti gibanja

Ortopedski pregled je pomembna pomoč pri diagnozi, zdravljenju ter nadaljnji napotitvi za možnost izboljšanja stanja vašega skeletno-mišičnega sistema. Zato ortoped v Celju, v Dvorcu Lanovž, poskrbi za vse našteto:

  • hitra strokovna ortopedska obravnava,
  • posebna pozornost pri razlagi opravljenih preiskav (tudi radioloških, kot so MR, CT, RTG in UZ) in prognoze,
  • izbira za vas najbolj optimalnega zdravljenja,
  • poudarek namenjen temu, da razumete vzrok vaših težav in možnosti zdravljenja,
  • celovit pristop športnomedicinskega oddelka za še hitrejšo rehabilitacijo.

Prednosti samoplačniškega ortopedskega pregleda

  • Brez čakalne dobe
  • Hitri izvid – od 3-5 dni
  • Hitra in pravočasna diagnoza morebitne bolezni
  • Pravočasno zdravljenje

Pot do samoplačniškega ortopedskega pregleda je odprta vsem, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje in uspešno vadbo z visoko kakovostno storitvijo in prijaznim osebnim pristopom.

Ortopedski pregled v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž v Celju

Nudimo vam natančen, hiter in strokoven ortopedski pregled – cena pri tem je ugodna in primerljiva z ostalimi ponudniki. Pacient za samoplačniško storitev ne potrebuje napotnice, je pa dobro, da je napoten s strani specialista s kliničnimi vprašanji. Preko zavarovalnic, ki ponujajo najhitrejši dostop do specialistov, pacientom tako tudi pri nas omogočamo specialistični pregled.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za ortopedski pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom od subspecialista, v roku 3-5 dni.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.