Samoplačniški pregled v internistični ambulanti

Kadar je ogroženo zdravje srca in ožilja, je pomembno, da lahko s hitro specialistično obravnavo opravimo kardiološki pregled, EKG srca, obremenitveno testiranje Internistična ambulanta s kardiologijo v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž v Celju vam omogoča hitro diagnostiko ali kontrolo različnih obolenj srca. Na kardiološki pregled nas zdravnik napoti v primeru odstopanja od normalnega stanja pri kliničnem pregledu ali simptomih, ki zahtevajo pregled srca in ožilja. Še posebej pa je pomembno, da se za kardiološki pregled odločimo ob prisotnost dejavnikov tveganja za srčno-žilne dogodke ali kot kontrolo pri že ugotovljenih srčnih okvarah, kot je na primer srčno popuščanje pri starejših.

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00 se prijavite na pregled ali nam pošljite povpraševanje.

Kdo potrebuje kardiološki pregled?

Vas je zdravnik opozoril na katerega od tveganj za srčnožilne dogodke, kot so povišan pritisk, sladkorna bolezen, povišane maščobe …? Opažate simptome, kot so omotičnost, kratkotrajna izguba zavesti, občutek razbijanja srca, hitra zadihanost? Pomembno je, da veste, da so kljub ročnosti lahko zelo nedolžni ali precej komplicirani. S (preventivnim) pregledom pri kardiologu se lahko vsak, ki ima težave s srcem ali nejasne bolečine, pravočasno izogne daljšim zapletom. Pri že znanih stanjih, kot je na primer motnja srčnega ritma, koronarna srčna bolezen, periferna arterijska bolezen ali srčno popuščanje pri starejših, je pomemben tudi reden pregled srca in ožilja, po potrebi tudi EKG pregled srca ali UZ srca. Diagnostika zasebne internistične kardiološke ambulante je lahko tudi v veliko pomoč pri preventivnih internističnih pregledih z oceno tveganja za srčnožilne dogodke, kot so srčni infarkt, možganska kap ali nenadna srčna smrt.

Omogočite si celovit vpogled v vaše zdravje srca in ožilja na enem mestu

  • Prvi pregled pomeni celovito obravnavo vašega srčno-žilnega zdravja. Že pogovor z internistom lahko poda namig na katero od rešitev vaših težav, a pomembno je, da diagnozo postavimo na podlagi preiskav, pa tudi splošnem telesnem pregledu ter s pregledom obstoječe zdravstvene dokumentacije.
  • Kadar so ugotovljene okvare ali bolezenska stanja, redni kontrolni pregledi omogočajo spremljanje in nadzor nad bolezenskimi znaki s pravočasnim predvidevanjem možnih zapletov in ustreznim ukrepanjem za izboljšanje stanja ali lajšanje simptomov.
  • Pregled srca in ožilja z metodami in preiskavami, kot so EKG srca – pregled, pri katerem merimo vaš srčni utrip, meritve krvnega tlaka na obeh rokah, test gleženjskega indeksa, obremenitveni test, ultrazvok srca, odvzem vzorcev za laboratorijske teste … na eni lokaciji.

Kakšna je prednost samoplačniškega pregleda?

  • Brez čakalne dobe.
  • Hitri izvid – od 3–5 dni.
  • Hitra in pravočasna diagnoza morebitne bolezni.
  • Pravočasno zdravljenje.

Pot do samoplačniškega pregleda je odprta vsem, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje z visoko kakovostno storitvijo in prijaznim osebnim pristopom.

Samoplačniški internistični pregled v Dvorcu Lanovž v Celju

Nudimo vam natančen, celovit in strokoven internistični pregled po ugodni ceni, primerljivi z ostalimi ponudniki. Pacient za samoplačniško storitev ne potrebuje napotnice, je pa dobro, da je napoten s strani specialista s kliničnimi vprašanji.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za internistični pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom, v roku 3–5 dni.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.