Ultrazvok trebuha in sečil samoplačniško – hitri pregled brez čakalne dobe

Ultrazvok trebuha in sečil (abdomna) je ena najpogostejših preiskav, ki zdravnikom specialistom omogoča neprecenljiv pregled mehkih notranjih organov. Je varna, neinvazivna in neboleča metoda diagnosticiranja morebitnih različnih obolenj v abdominalnem predelu brez ionizirajočega žarčenja. Omogoča živo sliko, kar pomeni, da ultrazvočna naprava zvočne valove, ki se odbijajo od različnih tkiv in notranjih organov, pretvori v dinamično sliko, prikazano na zaslonu sodobnega aparata višjega kakovostnega razreda – Philips DS affinity 70. V  svoji konkurenci je aparat med najboljšimi pri pregledih telesno močnejših ljudi. Preiskava traja približno 15–30 minut, odvisno od morebitnih najdb. Odvisno od predčasno postavljene diagnoze pa je lahko preiskava časovno tudi krajša ali daljša.

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00, se prijavite na pregled ali nam pošljite povpraševanje.

Kdo potrebuje ultrazvok trebuha ali sečil?

Bolečine v trebuhu so prvi znak morebitnih zapletov, ki so kljub ročnosti lahko zelo nedolžni ali precej komplicirani. S (preventivnim) pregledom se lahko vsak, ki ima trebušne težave ali nejasne bolečine, pravočasno izogne daljšim zapletom. Če zdravnik sumi, da je izvor bolečin v trebušnem predelu drugje, pa vam lahko predpiše tudi urološki ultrazvok oziroma natančneje ultrazvok ledvic, ultrazvok mehurja, pri moških pa tudi ultrazvok prostate. Te specialist opravi v sklopu uroloških pregledov.

Ultrazvok trebuha nudi dragocene informacije

S preiskavo preverimo delovanje vitalnih notranjih organov, med katere spadajo bezgavke, nadledvična žleza, ledvice in mehur, jetra, trebušna slinavka, vranica, žolčni vodi, žolčnik, jajčniki in maternica, prostata, trebušna stena (potrjevanje kile), stene žil in prebavil ter prosta tekočina, ki se iz določenih razlogov lahko nabira v trebušni votlini.

Kakšna je prednost samoplačniškega UZ trebuha?

  • Brez čakalne dobe
  • Hitri izvid – od 3-5 dni
  • Hitra in pravočasna diagnoza morebitne bolezni
  • Pravočasno zdravljenje

Pot do samoplačniške preiskave z UZ trebuha je odprta vsem, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje z visoko kakovostno storitvijo in prijaznim osebnim pristopom.

Cena samoplačniškega ultrazvoka trebuha

Cena samoplačniškega pregleda UZ trebuha je ugodna in primerljiva z ostalimi ponudniki. Pacient za samoplačniško storitev ne potrebuje napotnice, je pa dobro, da je napoten s strani specialista s kliničnimi vprašanji. Pri nas omogočamo specialistični pregled tudi preko zasebnih zavarovalnic, ki pacientom ponujajo hitrejši dostop do specialistov.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za ultrazvočni pregled trebuha se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter z hitrim izvidom od subspecialista, v roku 3-5 dni.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.