Urološka ambulanta naj bo vaš prvi naslov, če vas skrbi prostata ali vnetje sečil

Pravočasen pregled pri urologu je bistven, ko se pojavijo znaki, kot so težave pri uriniranju, pekoč občutek ali bolečine v predelu sečil. Sodobni pristopi k diagnostiki in natančna diagnostična sredstva omogočajo natančen vpogled v vzroke ali potek bolezni, kot sta rak na prostati ali pa kronično vnetje mehurja in nam pomagajo čim bolje obvladovati samo bolezen kot tudi njene posledice.

Urološka ambulanta naj bo vaš prvi naslov, če vas skrbi prostata ali vnetje sečil

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00 ali izpolnite kontaktni obrazec.

Na urološki pregled že ob prvih znakih vnetja mehurja

Pogosta vnetja mehurja prepoznamo po simptomih, kot so pekoče in pogosto uriniranje ter neprijeten občutek in/ali bolečine v spodnjem delu trebuha. Pravočasen pregled pri specialistu urologije lahko ne le pomaga zdraviti znake bolezni, ampak tudi prepreči nadaljnji razvoj, ki bi lahko povzročil kronično vnetje mehurja oziroma sečil.

Pred obiskom je potrebno opraviti laboratorijske preiskave, ki specialistu urologije omogočajo oceno izvidov biokemije. Po pogovoru z bolnikom se lahko urolog odloči še za dodatno ultrazvočno oceno stanja ledvic, mehurja in ostalih trebušnih organov.

Povečana prostata je pomemben opozorilni znak

Pri moških, starejših od 50 let, je posebnega pomena prav prostata – simptomi, ki kažejo na povečano prostato, so predvsem težave z uriniranjem in težave s spolno funkcijo. Sum na povečano prostato pa lahko potrdi tudi višja koncentracija PSA v krvi, ki ga lahko opravite sami, natančneje pa vrednosti prostatičnega specifičnega antigena določijo laboratorijske preiskave. Nadalje urolog s transrektalnim ultrazvokom prostate natančneje izmeri velikost prostate in tako potrdi ali ovrže sum na morebitne bolezenske procese. Redni letni pregled prostate se priporoča vsem moškim po petdesetem letu starosti, v primeru, da se je rak prostate pojavil pri družinskih članih, pa tudi že prej.

Samoplačniški urološki pregled z vsemi preiskavami na dosegu roke

  • Brez čakalne dobe
  • Hitri izvid – od 3-5 dni
  • Možnost opravljanja laboratorijskih preiskav
  • Sodobna in hitra radiološka diagnostika
  • Hitra in pravočasna diagnoza morebitne bolezni
  • Pravočasno zdravljenje

Na samoplačniški urološki pregled se lahko naročijo moški, ki želijo preventivni letni pregled prostate ali pa vsi, tako moški kot ženske, ki sumijo na težave, kot je vnetje sečil.

Samoplačniški urološki pregled v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž v Celju

Nudimo vam natančen, hiter in strokoven samoplačniški urološki pregled po ugodni ceni, primerljivi z ostalimi ponudniki. Pacient za samoplačniško storitev ne potrebuje napotnice, je pa dobro, da je napoten s strani specialista s kliničnimi vprašanji. Preko zavarovalnic, ki ponujajo najhitrejši dostop do specialistov, pacientom tudi pri nas omogočamo specialistični pregled.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za urološki pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom od subspecialista, v roku 3-5 dni.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.