V Specialistični kliniki Dvorec Lanovž septembra z delovanjem prične nova zasebna revmatološka ambulanta, ki jo bo vodila priznana strokovnjakinja Ajda Jezernik, dr. med., specialistka revmatologije.

Nova revmatološka ambulanta v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž, ki se osredotoča na zdravje sklepov in vezi

Revmatologija predstavlja ključno vejo medicine, ki se ukvarja z diagnozo in zdravljenjem različnih revmatoloških bolezni. Med te spadajo artritis, vnetne bolečine v hrbtenici, sistemske bolezni veziva, fibromialgija ter degenerativni revmatizem. Te bolezni lahko prizadenejo različne dele telesa, vključno s sklepi, obsklepnimi strukturami, mišicami, kožo ter notranjimi organi.

Naša revmatološka ambulanta nudi celostno obravnavo revmatoloških stanj in različne storitve za paciente, ki se soočajo s težavami sklepov, vezi in mišic: od specialističnih revmatoloških prvih in kontrolnih pregledov do punkcij sklepa in injiciranj kortikosteroidov v sklep.

Revmatološko ambulanto v Dvorcu Lanovž vodi priznana specialistka revmatologije Ajda Jezernik, dr. med.

Ajda Jezernik je z večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem vodilna sila nove ambulante. Po zaposlitvi na Oddelku za angiologijo, endokrinologijo in revmatologijo v SB Celje je pridobivala dragocena znanja na številnih strokovnih srečanjih doma in v tujini. Leto 2017 je zaznamovala pridobitev evropskega certifikata iz revmatologije, dosežek, ki dodatno potrjuje njeno predanost strokovnemu razvoju. Nenehno vlaganje v izobraževanje se odraža tudi v njeni redni udeležbi na tečajih o ultrazvočnih preiskavah mišično-skeletnega sistema v tujini. Ajda Jezernik je tekom let zbrala bogate izkušnje in znanje, kar zagotavlja pacientom vrhunsko oskrbo in podporo pri njihovih revmatoloških težavah.

Na prvi ali kontrolni revmatološki pregled se lahko naročite po telefonu: (03) 290 90 00 ali 031 290 910, po e-pošti na naslovu narocanje@dvorec-lanovz.si ali preko obrazca.

Leave a reply