V letu 2022 uvajamo več novosti, ki bodo pripomogle tako k višji kakovosti kot širini področij našega dela. Prva, ki vam jo želimo predstaviti, je urologija. Zajema osnovni, razširjeni in kontrolni pregledi ter ultrazvok prostate. Pomembno prednost celovite urološke obravnave v Dvorcu Lanovž pomeni tudi možnost opravljanja povezanih pregledov, kot so laboratorijske in radiološke preiskave.

Od januarja 2022 v Dvorcu Lanovž deluje urološka ambulanta

Priznani slovenski specialist urologije, mag. Klemen Jagodič, dr. med., od januarja 2022 v Dvorcu Lanovž vodi specialistične preglede urologije. Ambulanta v našem sodobnem diagnostičnem centru zagotavlja kakovostno obravnavo. Med pregledom zdravnik natančno preuči izvide biokemijskih preiskav, ki jih lahko pred pregledom opravite v našem laboratoriju ali jih prinesete s seboj. Po pogovoru z bolnikom glede na indikacije specialist opravi ultrazvočno oceno stanja ledvic, mehurja in ostalih trebušnih organov, po potrebi pa tudi transrektalni ultrazvok prostate.

Običajno se na pregled sečil odpravimo, kadar opazimo težave pri uriniranju, vnetja ali kamni v sečilih. Čedalje več pozornosti pa zdravstvena stroka posveča preventivnim pregledom prostate in moškim po dopolnjenem petdesetem letu svetuje redno oceno stanja sečil.

Delovni čas samoplačniške urološke ambulante je po dogovoru

Urologija v naši specialistični kliniki pomeni še en pomemben korak pri združevanju izkušenih specialistov, ki zavzeto in povezano delujejo v službi vašega zdravja. Zato tudi za samoplačniške urološke preglede termine določamo po dogovoru ter se skušamo čim bolj prilagoditi vašim željam. Če bi želeli podrobneje spoznati področje urologije in preveriti razloge za obisk pri specialistu urologije, vas vabimo, da si ogledate tudi sveže objavljeno predstavitveno stran, kjer vam predstavljamo urološki pregled v Dvorcu Lanovž.

Na pregled se lahko naročite:

Leave a reply