Rentgensko slikanje je ena najstarejših metod radiološke diagnostike in še danes ostaja pomembna metoda v zdravstvu. Tudi v Dvorcu Lanovž smo za rentgen izbrali enega izmed najučinkovitejših aparatov, ki omogoča hitro in učinkovito slikanje ter odlične posnetke za prikaz skeletnih ali drugih poškodb, pri katerih diagnoze mogoče potrditi z drugimi pregledi.

Slikanje z rentgenom po najvišjih standardih radiološke diagnostike

Naš nov aparat Philips DuraDiagnost 4.1 se ponaša s superiorno natančnostjo zaradi izvrstne kakovosti slik. Maksimalno zanesljivost delovanja naprave omogočajo vrhunske sestavne komponente proizvajalca: rentgenska cev, detektor in generator Philips.

Tehnološka dovršenost RTG aparata prinaša številne prednosti za uporabnike – najprej za pacienta in zdravnika, ki je preiskavo naročil, nenazadnje pa tudi za naše strokovnjake, ki postopek izvajajo. Glavne izmed teh prednosti, ki smo jih pri uporabi opazili tudi sami, so:

  • optimalno nastavljiva ergonomska diagnostična miza z natančnim detektorjem za čim ugodnejšo namestitev pacienta ter opazovanega dela telesa,
  • enostavna uporaba, ki pospeši postopek brez tveganja za manjšo kakovost posnetkov,
  • zmanjšanje radialnega sevanja na minimalno možno dozo (glede na ostalo obstoječo tehnologijo na tem področju),
  • visokoresolucijske rentgenske slike za natančno in zanesljivo diagnostiko.

Potek vsake radiološke preiskave, tudi RTG slikanja, je vedno odvisen od potreb diagnostičnega postopka in drugih dejavnikov. Ob tem pa je potrebno poudariti, da kombinacija izkušenih radioloških strokovnjakov in visoke učinkovitosti naprave količino rentgenskega sevanja zmanjšuje na najmanjšo možno.

Vrhunska učinkovitost preiskav zahteva visokokakovostne diagnostične rešitve

Philips je vodilen proizvajalec radioloških naprav, ki s stalnimi inovacijami tako tehnologij kot postopkov radiološke diagnostike išče nove načine za povečevanje učinkovitosti RTG, CT, MR in drugih radioloških postopkov. Tudi v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž želimo pacientom, obenem pa seveda tudi strokovnemu timu, omogočiti optimalne pogoje za visokokakovostno diagnostiko, zato se že od same ustanovitve poslužujemo Philipsovih aparatov in rešitev.

Skozi zadovoljstvo strank, zanesljivost zdravstvenih diagnoz in natančnost rezultatov radioloških preiskav tudi sami ugotavljamo, da konstanten razvoj rentgenskih naprav prinaša številne prednosti. Da bi vam ponudili najboljše v podporo pri skrbi za vaše zdravje in dobro počutje, že od našega odprtja ostajamo referenčni center za Philips ter vam obljubljamo, da bomo še naprej skrbeli tako za uporabo visokokakovostnih naprav in najvišjo mogočo usposobljenost vseh sodelavcev.

Vrhunska učinkovitost preiskave z rentgenskim aparatom Philips DuraDiagnost 4.1
Rentgenski aparat Philips DuraDiagnost 4.1

Pri nas se lahko naročite na samoplačniško rentgensko slikanje

Če vas je zdravnik napotil na rentgensko slikanje in bi ga želeli čim bolj učinkovito, varno in zanesljivo, do izvida pa priti v najkrajšem možnem času, se lahko na samoplačniški pregled naročite:

Več o RTG aparatu Philips DuraDiagnost lahko preverite v brošuri proizvajalca.

Leave a reply