Z veseljem vas obveščamo, da bodo pod streho Specialistične klinike Dvorec Lanovž CT in CTA preiskave za vas še bolj dostopne, saj jih izvajamo tudi na napotnico. Čakalne dobe so kratke, izvid strokovnjaka prejmete v nekaj delovnih dneh.

CT preiskave na napotnico v Dvorcu Lanovž

Računalniška tomografija (s tujko “Computer Tomography” ali kratko “CT”) je preiskava, pri kateri s pomočjo rentgenskih žarkov in sodobne računalniške tehnologije pridobimo natančen v pogled v človeško telo. S slikanjem izdelamo zelo tanke rezine preiskovanega dela.

V Dvorcu Lanovž poleg drugih diagnostičnih strokovnjakov gostuje tudi Ambulanta Radiomed Celje, ki izvaja vse CT in CTA preiskave na napotnico z zelo kratkimi čakalnimi dobami. Njihovo strokovno področje zajema tudi vse zahtevnejše CT preiskave, kot so:

  • CT angiografije,
  • CTA koronarnih arterij,
  • CT artrografije.

Strokovno usposobljeno osebje in zdravniki specialisti vam zagotovijo izvid v nekaj delovnih dneh. Za več informacij o čakalnih dobah in naročanje na CT ali CTA preiskave na napotnico nas lahko:

Na preiskave se lahko naročite tudi preko sistema e-napotnice.

Usmerjeni v izpolnjevanje našega poslanstva združujemo strokovnjake pod eno streho

V naši specialistični kliniki se ukvarjamo z diagnostiko različnih strok. Poleg ortopedije, kardiologije, ortodontije, medicine dela, prometa in športa ter ginekologije vam nudimo tudi laboratorijsko dejavnost, naše glavno in vodilno področje pa je radiologija. V sklopu radioloških preiskav izvajamo magnetnoresonančno (MR), ultrazvočno (UZ), rentgensko (RTG) in računalniško tomografsko (CT) diagnostiko.

Poslanstvo Dvorca Lanovž je združiti znanje čim več strokovnjakov pod eno streho in vam priskrbeti celovito, strokovno in enostavno dostopno diagnostično oskrbo. Zato nam še posebej veliko pomeni, da lahko pri nas CT slikanje sedaj opravite tudi preko napotnice.

Leave a reply