Od 1. 10. 2019 bo v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž odvzemno mesto laboratorija Adrialab odprto vsak delovni dan. Vabljeni na odvzem vzorcev v prijetno okolje Dvorca Lanovž, kjer vas pričakuje strokovno osebje, predstavniki vrhunskega laboratorija za izvajanje preiskav na področju medicinske biokemije. Brez naročanja, z napotnico ali brez in z enostavnim parkiranjem na brezplačnem urejenem parkirišču Dvorca.

Polni delovni čas laboratorija Adrialab v Dvorcu Lanovž

Laboratorij Adrialab z dovoljenjem za izvajanje preiskav na področju medicinske biokemije, ki ga je izdalo Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, v Sloveniji deluje že več kot 25 let. Njihov laboratorij v Celju na Vodnikovi ulici so v našem mestu razširili z novim odvzemnim mestom v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž, da bi skupaj omogočili celovito zdravstveno storitev za potrebe različnih specialističnih pregledov in preiskav.

Od oktobra 2019 je odvzemno mesto Adrialab-a, ki je prej delovalo le v času pregledov medicine dela, prometa in športa, odprto vse delovne dni od 7. do 11. ure. Delovnega časa vam tako ni več potrebno preverjati po telefonu, ampak se lahko oglasite kadarkoli v okviru delovnega časa laboratorija.

Razširjen delovni čas odvzemnega mesta ni edini razlog, da se za odvzem vzorcev za hematološke, biokemijske in imunološke preiskave krvi, osnovne teste hemostaze ter preiskave urina in blata oglasite pri nas. Miren ambient zunaj mestnega vrveža, brezskrbno parkiranje, možnost odvzema na napotnico ali samoplačniško, možnost dodatnih preiskav, kot so raven vitamina D, test intolerance na hrano itd., skrbna profesionalnost osebja in hiter izvid prav tako odlikujejo naše odvzemno mesto Adrialab v Dvorcu Lanovž.

Vabljeni v naš laboratorij od ponedeljka do petka od 7. do 11. ure! Več informacij na 032909008.

Leave a reply