Dober revmatolog je bistven za prepoznavanje revmatskih bolezni

Revmatologija prepoznava revmatske bolezni. Znaki revme so lahko različni, običajno pa jih spremlja oteklina in bolečina v sklepih, ki ju povzročajo vnetni procesi. Za diagnozo, zdravljenje in rehabilitacijo je potreben dober revmatolog. Samoplačniško zdravljenje revme je zato pogosta odločitev bolnikov, ki se odločajo za kontrolni ali prvi revmatološki pregled.

revmatološka ambulanta se osredotoča na zdravje sklepov in vezi

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00, se prijavite na pregled ali nam pošljite povpraševanje.

Revmatske bolezni so raznolike in kompleksne

Revma se lahko pojavi v različnih oblikah, njena glavna značilnost pa je, da običajno deluje avtoimunsko in prizadene različne organe ali celo organske sisteme. Revmatologi obravnavajo bolezni, kot so atritisi, sistemske bolezni veziva, fibromialgije in degenerativni revmatizem.

Revmatološki pregled zajema več preiskav

Revma v rokah, mišična revma, sklepna revma in podobne bolezni se lahko kažejo z različnimi znaki revme, najpogostejša pa je oteklina in bolečina enega ali več sklepov. Tudi drugi znaki, kot so vnetne bolečini v hrbtenici, lahko kažejo na revmatsko obolenje, zato je poleg natančnega pogovora z bolnikom potrebno izvesti vse potrebne preiskave, med njimi klinični pregled, ultrazvok sklepov, pa tudi diagnostično ali izpraznilno punkcijo sklepov.

Revmatolog samoplačniško

Samoplačniška revmatološka ambulanta v Celju v Dvorcu Lanovž nudi vrhunske specialistične preglede z izkušenimi strokovnjaki. Mnogi se zato obrnejo na revmatologa samoplačniško. Cena storitve je konkurenčna, prijava na pregled pa enostavna. Izberite storitev in se naročite na prvi izbrani termin, ki vam ustreza.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za revmatološki pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom po 4–7 delovnih dneh.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.