Samoplačniški pulmološki pregled brez čakalne dobe s hitrim izvidom

Pulmologija je specialistična veda za obravnavo spodnjih dihal. Težka sapa in dolgotrajen kašelj, bolečine v prsnem košu in drugi simptomi velikokrat namigujejo na težave s pljuči, zaradi katerih je potrebno opraviti natančnejši pulmološki pregled. Pulmologija Celje se lahko pohvali s še eno samoplačniško specialistično ambulanto, kjer bodo vaše zdravje dihal obravnavali vrhunski specialisti s sodobno tehnologijo najvišje kakovosti.

Nova pulmološka ambulanta odpira svoja vrata

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00, se prijavite na pregled ali nam pošljite povpraševanje.

Kdaj na pulmološki pregled?

Pulmologija se osredotoča na bolezni pljuč, dihalnih poti ter rebrne mrene, kot so astma, KOPB, kronični bronhitisi, različne pljučnice,  pljučni rak, intersticijske pljučne bolezni, poklicne bolezni pljuč in motnje dihanja v spanju. Obisk pri pulmologu je svetovan tudi dolgoletnim kadilcem ter bolnikom s hudim smrčanjem, prekinitvami dihanja v spanju ter posledično dnevno zaspanostjo.

Kako izgleda pregled, ki ga opravi pulmolog?

Pulmologija v Dvorcu Lanovž Celje vam omogoča samoplačniški pulmološki pregled v kratkem času, ki zajema celovito obravnavo pod vodstvom izkušenega specialista. Pulmolog prične svojo preiskavo s pogovorom in kliničnim pregledom bolnika, nato pa po opravi preiskave, ki so potrebne v diagnostičnem postopku. Te običajno zajemajo radiološke, laboratorijske in druge preiskave.

Dvorec Lanovž Celje nudi vse potrebne pulmološke preiskave

Pulmolog lahko predpiše naslednje preiskave:

  • RTG prsnih organov,
  • različne preiskave pljučne funkcije,
  • alergološki kožni vbodni testi,
  • laboratorijske preiskave krvi in
  • preiskava motenj dihanja v spanju,

ki jih v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž opravite v sodelovanju z našim interdisciplinarnim timom vrhunskih specialistov in drugih izkušenih strokovnjakov.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za pulmološki pregled se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom po 4–7 delovnih dneh.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.