Samoplačniška magnetna resonanca – najboljša rešitev brez čakalne dobe

Samoplačniška magnetna resonanca ima prednost hitrega in učinkovitega poglobljenega pregleda, po katerem od subspecialista prejmete hitri izvid, brez čakalne dobe.

Individualen pristop, vrhunski strokovnjaki in najsodobnejša oprema vam ponujajo natančnost informacij in strokovni pregled celega telesa oz. dela, ki vam povzroča težave. Magnetno resonanco izvajamo  z aparatom PHILLIPS Ingenia S 1,5T, ki je trenutno v Sloveniji eden redkih MR aparatov z najširšim možnim preiskovalnim tunelom – 70 cm. Udobje, varnost in strokovno preverjena kvaliteta slik so naši najboljši atributi, ki jih nudimo vsakemu pacientu posebej. Zavedamo se, da si je pomembno vzeti čas za zdravje pacientov in poskrbeti, da se bodo vračali.

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja o pregledu, nas pokličite na (03) 290 90 00 se prijavite na pregled ali nam pošljite povpraševanje.

Kaj je MR?

Magnetna resonanca je metoda slikanja z magnetnim poljem in radijskimi valovi, ki ustvarja poglobljene slike telesa, brez izpostavljanja sevanju. MR uporabljamo za preiskovanje notranje zgradbe človeškega telesa in odkrivanje različnih telesnih in funkcijskih anomalij – od okužbe, poškodbe in tumorjev do številnih drugih zdravstvenih težav. Strukture mehkih tkiv so bistveno boljše kot pri CT pregledih.

Katere preglede opravljamo?

S samoplačniško magnetno resonanco lahko opravite:

Kakšna je cena magnetne resonance?

Cena magnetne resonance je konkurenčna in primerljiva glede na ostale ponudnike storitev, ki izvajajo tovrstne preiskave. Preko zavarovalnic, ki ponujajo najhitrejši dostop do specialistov, pacientom tako tudi pri nas omogočamo specialistični pregled z MR. Pot do samoplačniške preiskave z magnetno resonanco je odprta vsem, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje z visoko kakovostno storitvijo in prijaznim osebnim pristopom.

Brez čakalne dobe, hitri izvid

Za magnetno resonanco se lahko odločite samoplačniško, s tem pa si zagotovite kvalitetno in zanesljivo preiskavo brez čakalne dobe ter s hitrim izvidom od subspecialista po 4–7 delovnih dneh.

Naročanje na izbrani termin

Naročite se na izbrani termin preiskave, tako da izberete ustrezno preiskavo in termin.

Do ustreznega termina za vaš pregled se z > premikate do želenega termina.