Nasmeh nima le lepotne vrednosti, ampak je pomembno tudi, da so zobje zdravi, saj vplivajo na splošno zdravje celega telesa in posledično na naše počutje. Tako ortodontska kot zobozdravstvena ambulanta v Specialistični kliniki Dvorec Lanovž skrbita za zdravje vaših zob in estetiko nasmeha. Tesno sodelujeta z našim radiološkim oddelkom, kjer z ortopanom in telerentgenom po potrebi pripomoremo k zanesljivi diagnozi in uspešnemu zdravljenju.

Ortodontsko ambulanto pri nas vodi znan ortodont Marko Štolfa, dr. dent. med., spec. zob. čeljust. ortopedije, zobozdravstvena ambulanta Clarus Dental pa deluje pod vodstvom Mihaela Vrčkovnika, dr. dent. med., prav tako priznanega strokovnjaka na svojem področju.

 

Ortodontija

Za zdrav in zadovoljen nasmeh, boljše oralno zdravje in estetski videz zob in obraza. Pripomore lahko tudi k zadovoljstvu, boljši samopodobi in samozavesti.

Zobozdravstvo

Vrhunski strokovnjaki z bogatimi izkušnjami iz Dentalnega centra Clarus z novimi tehnologijami ustvarjajo najlepše nasmehe za boljše zdravje in počutje.